[vc_row][vc_column width=”1/1″][rev_slider_vc alias=”slider4″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”section” type=”grid” bg_image_repeat=”repeat” margin_top=”50″ margin_bottom=”50″][vc_column][vc_column_text]

Aanbiedingen

Op deze pagina bieden wij u een overzicht van al onze toonzaalaanbiedingen die tegen sterk gereduceerde prijzen aangeboden worden en direct leverbaar zijn. Voor al deze aanbiedingen geldt wel: Op = Op!

Dagelijks zijn wij drukdoende om ons assortiment uit te breiden en actueel te houden. Daardoor moeten wij soms ook ruimte maken binnen ons assortiment en kunnen wij u laten profiteren van zeer interessante aanbiedingen. Deze pagina wordt regelmatig ververst en aangevuld.

Voor alle grafmonumenten die in de aanbieding zijn geldt:

  • Inclusief plaatsen op de begraafplaats binnen een straal van 20 kilometer vanaf de toonzaal van Veen-Memorials, Ringoven 4 te Arnhem.
  • Geheel gemonteerd op gewapende betonfundering.
  • Belettering gezandstraald, verdiept tot 60 lettertekens.
  • Exclusief vergunningskosten naar gemeenten of begraafplaats.
  • Vergunning wordt door Veen-Memorials verzorgd.
  • Alleen grafmonumenten die op de aanbieding-foto’s staan en uit toonzaal leverbaar zijn.

Wilt u een artikel op deze pagina laten reserveren? Neem dan direct contact op met Veen-Memorials, tel.nr: 0571-280652 of tel.nr.: 06-15413245. Want Op = Op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]