[vc_row row_type=”section” type=”full_width” bg_image_repeat=”repeat” padding_bottom=”0″][vc_column width=”1/1″][rev_slider_vc alias=”home-creative”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”section” type=”grid” bg_image_repeat=”repeat” margin_top=”50″ margin_bottom=”50″][vc_column][vc_column_text]

Een passende herinnering

Een passende herinnering: bij ons staan persoonlijke zorg en aandacht voor uw wensen centraal waarmee wij samen met u een passende en persoonlijke herinnering aan uw dierbare proberen te verwezenlijken. Veen-Memorials richt zich hoofdzakelijk op het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten, gedenktekens, sierurnen, urnenmonumenten, herinneringen in glas en lasergravures. Wij voeren ook onderhoud en restauratie aan grafmonumenten en urnengraven uit.

Bij een bezoek aan onze toonzaal aan de Ringoven 4 in Arnhem, Gelderland vindt u een breed assortiment aan gedenkmonumenten, maar ook een collectie eigentijdse en hoogwaardige gedenksieraden en een assortiment grafkisten. Samen met u kunnen wij met onze speciale ontwerpsoftware stap voor stap een grafmonument ontwerpen en u direct het eindresultaat laten zien.

Wij ontvangen u graag in onze toonzaal en mocht u vragen hebben op het gebied van grafmonumenten of aanverwante zaken kunt u ook te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over de uitvaartzorg van uw dierbare dan kunnen wij de onderstaande samenwerkingspartners aanbevelen.

Samenwerkingspartners

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]